Úgy néz ki, mint egy furcsa törzsi tánc: pulykák járnak körbe körbe egy halott macska körül. Mintha gyászszertartás lenne, vagy egyenesen újra akarnák éleszteni. Az igazság azonban más.

A szakértők szerint egy furcs a kettős jelenséggel állunk szemben. Egyrészt az állaltok érzi, hogy egy ragadozó van a közelükben, és meg akarnak rla győződni, hogy veszélyt jelent-e. A másik jelenség, hogy a pulykák egymás üldözése közben gyakran körkörösen mozognak. Most véletlenül e két jelenség egyszerre alakult ki.

Van egy jó fényképed, videód, történeted a saját macskádról? Vagy találtál a neten valami érdekest? Küldd el nekünk a macskaorseg@gmail.com címre.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Macskaőrséghez a Facebookon, vagy Te is legyél része a közel hatvanötezer főt számláló Toochee FaceBook közösségnek, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  Állati fotók
Szem-Szájnak gasztroblog:  Hétvégi dizájn: dobverő-fakanál
Napi videó:   Kinél van a gyűrű?
Napi fotó: A szerencsejátékos autója

(via)pulyka halott tánc kör futás

pulyka halott tánc kör futás