Az angliai Southhamptonban élő Sarah Mills kilépett otthonából, hogy kivigye a szemetet. Egyszer csak sírásszerű hangot hallott. A hang forrását keresve egy fa mellé állított bőröndhöz ért. Semmilyen azonosító jegy nem volt rajta. A legrosszabbtól tartva kinyitotta a koffert, amiben rengeteg kiscicát pillantott meg.

Összesen 15 darab, szénfekete kölyköt találtak, valószínűleg két alomból származtak.

Sarah, aki egy állatmentőnél is segédkezik, megdöbbent a látványtól. Ennyi gyönyörű és értékes háziállatit még soha nem látott kidobva.

A kölykök egy hónaposak lehettek.

Az apróságokat bolhák és férgek kínozták.

Fertőzöttek voltak macskainfluenzával, amely ilyen fiatalon halálos is lehet.

Nyomozás indult az ügyben, de kevés remény van a tettes megtalálására.

Van egy jó fényképed, videód, történeted a saját macskádról? Vagy találtál a neten valami érdekest? Küldd el nekünk a macskaorseg@gmail.com címre.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Macskaőrséghez a Facebookon, vagy Te is legyél része a több mint huszonhatezer főt számláló Toochee FaceBook közösségnek, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:   Falak szegények és gazdagok között

Napi videó:  Már az idióták is rákattantak a jeges vízre öntésre

Napi fotó: Fürdés

(via)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...